Home / Támogatói oldal

Támogatói oldal

Alapítványunk nevében személyesen, Kecskeméti Gábor és Pálinkás Zoltán gyűjt adományt és támogatásokat, illetve átutaláson keresztül fogadunk el pénzadományokat.

Kérjük, amennyiben más személy kérne Öntől Alapítványunk nevében adományt vagy támogatást, illetve keresné meg, jelezze az alábbi telefonszámon: +36 30/910-5960. Segítségét előre is köszönjük!

Hogyan tudom támogatni az Alapítvány tevékenységét?

1%: Támogassa adója 1%-val a Szabad Levegő Alapítványt! További információ itt.

Név: Szabad Levegő Alapítvány
Adószám: 18217579-1-03

Magományzoással: A MAGOMÁNYOK, olyan természeti, szellemi és tárgyi termékek, továbbiakban: magományok, melyeket a Szabad Levegő Alapítvány céljai érdekében ajánlanak fel. További információ a magományról.

Önkéntesség: Első lépés, hogy Te légy a Szabad Levegő Alapítvány Építő Embere. Csináld azt,  amihez értesz, amit szeretsz csinálni, önállóan vagy csapatban!

Szellemi támogatás: Munkáddal, szakmai hozzáértéseddel, szellemi tevékenységeddel, művészi alkotásaiddal vagy akár egy általad ismert dolog ajánlásával. Oszd meg velünk kedvenc linked, egy képet vagy az általad értékelt természeti és emberi alkotásokat! Készíts Te is videoklipet, dokumentumfilmet, animációt vagy írj zenét! Beszélgess családoddal, szeretteiddel, barátaiddal vagy  bárkivel a környezetedben élőkkel ezekről a témákról!

Időtámogatás: Gyertek el rendezvényeinkre, előadásainkra, programjainkra és vegyetek részt játékainkban, hívd el barátaidat, ismerőseidet is és mondd el nekik, hogy együtt könnyebb!

Tárgyi támogatások: Legyen az cél szerinti, vagy egy általad számunkra hasznosnak ítélt tárgy, mely könnyítheti tevékenységünket és egyszerűsítheti munkánkat.

Szállás és ellátási támogatások: Utazásunk során tagjainknak nyújtott pihentetési és étkezési lehetőségek. Vendégeink és előadóink részére biztosított elhelyezési lehetőségek.

Ingatlan támogatások: Olyan ingatlanok, ahol előadásokat, rendezvényeket tarthatunk, legyen az kicsi ház, nagy hangár, tanya  vagy  föld, mely parlagon hever és csak arra vár, hogy csemetekertet, bemutatókertet, illetve egy virágos mezőt létesítsünk benne.

Hagyatéki felajánlások: Lehetőségük van Alapítványunkat végrendeletben rész vagy teljes örökösként, egyetemes jogutódlásra megjelölni.

Pénzbeli támogatások: Támogasd tevékenységünket anyagi hozzájárulásoddal rendszeresen vagy alkalmilag az OTP Bankban 11732002-20392563 számú bankszámlán.

OTP Bank Hungary
Számlaszám belföldi átutalásnál: 11732002-20392563-00000000
Külföldi átutalásnál: IBAN HU40 11732002-20392563-00000000
OTP Bank SWIFT account (BIC): OTPVHUHB

Olvasd el Alapítványunk Ódáját itt.

Akik eddigi támogattak minket
Köszönjük Nekik a támogatásukat!