Home / Nekünk 8up

Nekünk 8up

Anno mikor elkezdtük Alapítványunk tervezését, elsőnek nem tudtuk hova forduljunk segítségért ötletünk megvalósítása érdekében, szerencsénkre nagyon jó környezetben voltunk és rövid idő alatt sok segítő, önkéntes és magánszemély tett azért, hogy Alapítványunk életre keljen és ma itt lehessünk.

Ezért örök hálával és köszönettel tartozunk Mindenkinek, akik segítettek a kezdeti lépéseket megtenni és gondozták, egyengették utunkat.

Adózva az energiáért és segítségért, továbbvíve és folytatva az áramlást, Mi is úgy gondoltuk, hogy tudásunkat, tapasztalatainkat és munkánkat felajánljuk azoknak, akik most indulnak el céljaik és álmaik megvalósításának útján. Ezért az 8up közösséggel együttműködve szeretnénk segíteni azon kreatív, bátor és hasonlóan elszánt különc csodabogarakat, akik vállalva a kockázatot elindulnak a tettek mezején. A tett, tettet szül és mi úgy gondoljuk, hogy a valódi tett, a valódi munka az építő munka. Viszont ehhez kellenek akik meghallgatnak, ötleteket adnak és ezután támogatnak, segítenek az első lépéseket megtenni, majd felemelnek amikor hullámvölgyben vagyunk. A Szabad Levegő Alapítvány a természet- és környezetvédelem, illetve az állatvédelem iránt érdeklődőknek szeretné megadni és biztosítani ezen lehetőséget, így segítve azon tevékenységeket melyek előrébb viszik és fenntarthatóbbá teszik jövőnket és életünket.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, ötleteiket és a további 8up projekteket.

8up

Csatlakozz hozzánk Te is!

Üdvözlettel és köszönettel: Szabad Levegő Alapítvány csapata